Een prijsofferte aanvragen
Persoonlijke diensten

Reiniging van 30m2 graffiti 450 € /ex VAT*


Bent u op zoek naar een uitstekende Reinigingwerknemer voor Reiniging van 30m2 graffiti ?

Op Myspecialist.be vindt u:

  • een Reinigingwerknemer die met 5 sterren werd beoordeeld,
  • die direct beschikbaar is,
  • die dicht bij u woont.

Hoe kan ik een prijsofferte aanvragen?

Klik op « EEN OFFERTE AANVRAGEN » en een Reinigingwerknemer die met 5 sterren werd beoordeeld en dicht bij u in de buurt woont zal contact met u opnemen binnen de 24u. Voor een spoedgeval kunt u onze helpdesk bellen 02/775.84.84.

Wat kan een Reinigingwerknemer van het Myspecialist-netwerk allemaal doen voor uw verzoek om "Reiniging van 30m2 graffiti "?

Met meer dan 15 jaar ervaring in gevelreiniging bieden wij oplossingen voor het verwijderen van graffiti, vervuiling en aanslag op uw muren. Er zijn verschillende graffitireinigingstechnieken, elk met zijn voor- en nadelen. Onze experts zullen u adviseren over een van de volgende oplossingen: - Met water - Hogedrukreiniging - Reinigen met chemicaliën Waarom is gespecialiseerde hulp nodig? Ten eerste om je muur te analyseren. De expert zal een analyse uitvoeren om te bepalen welke methode en producten (alkalisch of zuur reinigingsmiddel) geschikt zijn voor uw gevel. Bij het gebruik van de droge reinigingsmethode (chemische producten) zijn productkennis en praktijkervaring essentieel om het doel te bereiken, namelijk het renoveren van uw muren met behoud van het milieu en de veiligheid van de betrokkenen. Ter info, de reiniging van 30m2 graffiti met behulp van de chemische methode bedraagt 15€/m2 , of 450€ voor een gevel van 30m2. Maak gebruik van de expertise van de schilders en gevelschoonmakers van het Myspecialist.be netwerk om uw gevel een nieuwe look te geven. Stuur nu uw aanvraag voor een offerte. Klik op "EEN PRIJSOFFERTE AANVRAGEN".