Een prijsofferte aanvragen
Persoonlijke diensten

Schilderen van een professioneel pand van 100m2 1600 € /ex VAT*


Bent u op zoek naar een uitstekende Schilder voor Schilderen van een professioneel pand van 100m2 ?

Op Myspecialist.be vindt u:

  • een Schilder die met 5 sterren werd beoordeeld,
  • die direct beschikbaar is,
  • die dicht bij u woont.

Hoe kan ik een prijsofferte aanvragen?

Klik op « EEN OFFERTE AANVRAGEN » en een Schilder die met 5 sterren werd beoordeeld en dicht bij u in de buurt woont zal contact met u opnemen binnen de 24u. Voor een spoedgeval kunt u onze helpdesk bellen 02/775.84.84.

Wat kan een Schilder van het Myspecialist-netwerk allemaal doen voor uw verzoek om "Schilderen van een professioneel pand van 100m2"?

Dit aanbod omvat : - Licht schuurwerk - Vullen van kleine gaatjes en scheurtjes - Het aanbrengen van 2 lagen verf in een reeds geleegde kamer Wenst u uw ruimtes een nieuwe look te geven? Hou rekening met deze elementen: de keuze van het type verf, de droogtijd en, uiteraard, de esthetische afwerking, zodat uw collega's in optimale conditie zijn om het beste van zichzelf te geven! Water- of olieverf? Glyceroverf of olieverf wordt steeds minder gebruikt en wordt gewaardeerd om zijn dekvermogen, zijn homogener voorkomen en zijn weerstand tegen vocht. Ze zouden daarom geschikt zijn voor ruimtes die regelmatig moeten worden gewassen. Men kan hun sterke geur of VOS-gehalte en hun langere droogtijd van ongeveer 8 uur verwijten. Zeer gewaardeerde verven op waterbasis hebben het voordeel dat ze een zeer snelle droogtijd hebben van meestal 3 uur. U kunt kiezen tussen: - acryl, zeker de meest veelzijdige verf (binnen, buiten) en met een dekvermogen die ook zeer gewaardeerd wordt en zeer weinig risico op zichtbare herbewerking met zich meebrengt, - vinyl, voornamelijk gebruikt om decoratieve effecten te creëren, heeft een voorkomen dat sterk lijkt op dat van glycerol, - alkydverf, vergelijkbaar met olieverf, maar minder gevaarlijk. Deze verfsoort droogt meestal in minder dan een uur en bevat, afhankelijk van het gamma, weinig of geen VOS. Hoe zit het met de afwerkingslaag? Geef voor kantoren de voorkeur aan matte verven, die zeer esthetisch zijn en meer diepte bieden. De schilders van het MYSPECIALIST.BE netwerk zijn er om u advies te geven over het product dat het best bij uw ruimte past en het gebruik ervan. Laat ze de moeilijke taak op zich nemen om de minst vervuilende maar meest bedekkende verfsoort te kiezen.


Schilderen van een professioneel pand van 100m2

OM U TE DIENEN, EENVOUDIGE EN EFFECTIEVE WERKING.

U klikt op de knop EEN OFFERTE AANVRAGEN.
U ontvangt een gratis offerte die bij u past!
De specialist voert het werk uit en u bent tevreden.

PRIJZEN & VOORWAARDEN

1600 € /ex VAT (NORMALE PRIJS)
2400 € /ex VAT (PRIJS VOOR SPOED GEVAL)

Condities

  • Normale prijs: De opdracht wordt uitgevoerd in een periode van 48 uur tot 3 weken.
  • Prijs voor een noodsituatie: de opdracht wordt uitgevoerd binnen 24 uur.
  • Gratis offerte exclusief transportkosten.
  • Deze prijs is inclusief de levertijd voor de hierboven beschreven opdracht.
  • Deze prijs is exclusief materialen en benodigdheden.
  • Gratis offerte exclusief transportkosten. Nationaal vast bedrag van €28 per verplaatsing.
  • Deze prijzen zijn adviesprijzen die bevestigd moeten worden door de freelancer die de opdracht zal uitvoeren.

ONZE MEEST GEWENSTE FREELANCERS