Een prijsofferte aanvragen
Persoonlijke diensten

Daklijsten schilderen - Renovatie houtwerk 537 € /ex VAT*

(2 Beoordelingen)

Bent u op zoek naar een uitstekende Schilder voor Daklijsten schilderen - Renovatie houtwerk ?

Op Myspecialist.be vindt u:

  • een Schilder die met 5 sterren werd beoordeeld,
  • die direct beschikbaar is,
  • die dicht bij u woont.

Hoe kan ik een prijsofferte aanvragen?

Klik op « EEN OFFERTE AANVRAGEN » en een Schilder die met 5 sterren werd beoordeeld en dicht bij u in de buurt woont zal contact met u opnemen binnen de 24u. Voor een spoedgeval kunt u onze helpdesk bellen 02/775.84.84.

Wat kan een Schilder van het Myspecialist-netwerk allemaal doen voor uw verzoek om "Daklijsten schilderen - Renovatie houtwerk"?

Men gaat uit van tussen de €650 en €700 exclusief btw voor de renovatie van een sierlijst van 7m lang, zonder gebruik van hangladders en met dezelfde technologie die gebruikt wordt bij bergsporten om de veiligheid te garanderen. Waarom zo'n voordelig tarief? Dit heeft voor een groot deel te maken met het feit dat de meerderheid van de dienstverleners gewoonlijk een opdracht op steigers voorstellen. Deze methode leidt echter tot aanzienlijke vaste kosten die te wijten zijn aan de steigers en het op- en afbouwen ervan, maar ook aan het reserveren van parkeerverbodsborden, etc. Men gaat uit van tussen de €950 en €1300 exclusief btw naargelang de moeilijkheidsgraad van de renovatie en het schilderwerk van standaard daklijsten, met dakladders die 7m lang zijn, gebruik van hangladders én met dezelfde technologie die gebruikt wordt bij bergsporten om de veiligheid te garanderen. Joffroy, van het netwerk Myspecialist, mengt deze technologie met de gereedschap die hij nodig heeft voor zijn beroep, zoals een dakladder. Het voordeel van deze techniek is dat er helemaal geen extra kosten bijkomen voor het klaarmaken van het bouwterrein. Als schilderdeskundige maakt Joffroy bovendien gebruik van de kunsttechniek grattage, schuurt hij glad én reinigt hij uw daklijst volledig voordat hij de eerste verflaag aanbrengt. Hij brengt vervolgens aanpassingen aan door middel van stopverf en dicht de gaten door middel van permanent elastische acryl stopverf. Hij rondt zijn werk ten slotte af met een vocht doorlatende laag satijnverf. Hij beschikt over talrijke referenties en foto's van daklijsten die hij inmiddels heeft gerenoveerd. Zijn schilderwerk wordt uitgevoerd volgens uitstekend vakmanschap en onze expert zal uiteraard niets aan het toeval overlaten. Vraag hem om een offerte en wacht niet langer op de beste prijs-kwaliteitverhouding. Voor een gelijkaardige opdracht betaalt u buiten het netwerk van Myspecialist al gauw een bedrag van €2700.


Daklijsten schilderen - Renovatie houtwerk

OM U TE DIENEN, EENVOUDIGE EN EFFECTIEVE WERKING.

U klikt op de knop EEN OFFERTE AANVRAGEN.
U ontvangt een gratis offerte die bij u past!
De specialist voert het werk uit en u bent tevreden.

PRIJZEN & VOORWAARDEN

537 € /ex VAT (NORMALE PRIJS)
805 € /ex VAT (PRIJS VOOR SPOED GEVAL)

Condities

  • Normale prijs: De opdracht wordt uitgevoerd in een periode van 48 uur tot 3 weken.
  • Prijs voor een noodsituatie: de opdracht wordt uitgevoerd binnen 24 uur.
  • Gratis offerte exclusief transportkosten.
  • Deze prijs is inclusief de levertijd voor de hierboven beschreven opdracht.
  • Deze prijs is exclusief materialen en benodigdheden.
  • Gratis offerte exclusief transportkosten. Nationaal vast bedrag van €28 per verplaatsing.
  • Deze prijzen zijn adviesprijzen die bevestigd moeten worden door de freelancer die de opdracht zal uitvoeren.

ONZE MEEST GEWENSTE FREELANCERS