Een prijsofferte aanvragen
PRO
Geverifieerde financiële gezondheid
Geverifieerde beoordelingen, betrouwbaar tot 5,00/5

Adriaan

Ik ben een erkend elektricien voor al uw elektriciteitswerken: \- Nieuwbouw en renovatie \- Onderhoud en herstellingen aan elektrische installaties \- Opmaken van eendraadschema’s en situatieschema's \- Herstellen en upgraden van afgekeurde installaties \- Installatie van zonnepanelen \- Domotica
2 Beoordelingen
  • Adriaan heeft zijn werk netjes uitgevoerd en aan een goede prijs. Hij heeft me achteraf nog informatie doorgestuurd i.v.m. de regelgeving in mijn regio, een extra service die ik zeker kon appreciëren.

  • We hadden al een tijdje plannen op zelf onze elektriciteit in ons tuinhuis aan te passen zodat we de buitenverlichting met een schakelaar konden bedienen. Echter kenden we niet alle regels waaraan we moesten voldoen. Daarom hebben we de hulp ingeroepen van Smart Home Control! Adriaan heeft alle nodige kabels en schakelaars in een mum van tijd geïnstalleerd en heeft zelfs een oude niet conforme kabel vervangen door een goedgekeurde kabel. Wij zijn dan ook enorm tevreden van de uitgevoerde elektriciteitswerken!!

Deel uw ervaring over deze dienstverlener

De criteria om een aanbeveling in te dienen:

  • De aanbeveling kan pas ingediend worden naar aanleiding van een dienst die u geleverd is
  • Alleen de dienstverlener die de opdracht heeft uitgevoerd kan geevalueerd worden
  • Indien u geen mail hebt ontvangen met de vraag een evaluatie in te vullen naar aanleiding van de uitgevoerde opdracht, nodigen we u uit om contacteer ons

WORDT GRATIS MYSPECIALIST VIP LID


Moet je iets repareren?

Als lid van MYSPECIALIST VIP, kun je profiteren van gratis interventies en vele andere voordelen!

Meer informatie

Door dit formulier in te vullen, meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en sms'jes, en je kunt je op elk moment uitschrijven in de voettekst. Zie ons privacybeleid.