ASK FOR A QUOTE
Home Services

Installation of a charging station for an electric car 360 € /ex VAT*


Are you looking for a Electrician for Installation of a charging station for an electric car ?

On Myspecialist.be you will find:

  • an Electrician who has been reviewed with 5 stars from customers,
  • who's available straightaway,
  • who lives close to you.

How? Myspecialist.be kindly asks each customer who received help to confirm whether the freelancer who carried out the job deserves 5 stars.

Click on REQUEST A QUOTE and a Electrician who's been evaluated with 5 stars will call you within 24 hours. In case of an emergency, don't hesitate and call our helpdesk on 02 775 84 84.

What can a Electrician of the Myspecialist network do for your application for "Installation of a charging station for an electric car"?

Om uw elektrische auto op te kunnen laden bieden wij u tegen de stuntprijs van €300 (exclusief materiaal) een optimaal geconfigureerde elektrische aansluiting. De uiteindelijke offerte is afhankelijk van het type elektrische aansluiting dat u wenst; het hangt bijvoorbeeld af van de laadsnelheid van de laadpaal, het laadvermogen van de auto en van eventuele slimme toepassingen. De elektromonteurs van het Myspecialist netwerk kunnen u informeren en adviseren over de mogelijkheden. Een paar dingen die goed zijn om te weten: Als u gebruik maakt van uw eigen huisaansluiting, betaalt u minder dan wanneer u uw auto oplaadt bij openbare of gedeelde oplaadpunten. Als u zonnepanelen heeft, geeft het opladen van uw auto u een extra mogelijkheid om deze duurzame energie 100% te benutten. Bovendien betaalt u dan niets meer voor uw verbruik! Elektrische laadstations zijn zo gemaakt dat ze meer vermogen kunnen leveren dan een gewoon stopcontact, zonder oververhit te raken. De laadpaal wordt op een aparte groep geïnstalleerd en heeft in de schakelkast een eigen 30 mA aardlekschakelaar. De stroomsterkte wordt dus niet kunstmatig beperkt om oververhitting te voorkomen zoals met de adapter en lader die bij uw elektrische auto geleverd worden. De laadtijd met een laadpaal is minder dan 6 uur, terwijl het met een standaard stopcontact tot 10 uur kan duren. De "slimme" toepassing kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de oplaadkracht wordt verminderd als er andere grote apparaten actief zijn. Er kan ook een timer ingesteld worden die de spanning reguleert, zodat het opladen van uw elektrische auto alleen doorgaat op moment dat uw elektriciteitsnetwerk niet teveel belast is. Met deze toepassing kan de gebruiker tevens via internet op de hoogte blijven van de staat van het oplaadproces of van de energiestromen tussen het elektriciteitsnetwerk en het laadstation. De elektriciens van Myspecialist kunnen ook uw installatie controleren en een offerte op maat maken. Bij het plaatsen van een nieuwe installatie variëren de kosten van €300 tot €1500 afhankelijk van de eigenschappen van de aansluiting. Of u nu gaat voor een standaard installatie of voor een gepersonaliseerde offerte inclusief materiaal en levering, laat een gecertificeerde, adequate laadpaal installeren door een zelfstandige van Myspecialist.


Installation of a charging station for an electric car

TO SERVE YOU, SIMPLE AND EFFICIENT OPERATION.

You book your request online.
You receive an offer that suits you!
The specialist performs the work and you are satisfied.

PRICES & CONDITIONS

360 € /ex VAT (NORMAL PRICE)
540 € /ex VAT (PRICES IN EMERGENCY)

Conditions

  • Regular price: The mission is supported in a period of 48 hours to 3 weeks.
  • Emergency price: The mission is supported within 24 hours.
  • Free quote excluding transport costs.
  • This price includes the delivery time for the assignment described above.
  • This price does not include materials or supplies.
  • Free quote excluding transport costs. National transport fixed price of €28 per shift.
  • These price are indicative and validated by the independent who will carry out the assignment.

CERTIFIED REVIEWS

In your neighborhood, each Electrician has been awarded 5 stars by the customers that he has helped. Leave your small and big jobs confidently in the care of an Electrician of our network MYSPECIALIST.BE.


THE QUALITY OF THE INDEPENDENTS OF THE MYSPECIALIST NETWORK IS EVALUATED AT 4.78/5

T. Pejovix

I am extremely happy with the service provided by Mr Gabriel and would gladly recommend him to our friends.Thank you for putting us in contact.

E. Savereux

Très gentil et très professionnel dans sa présentation.

S. Peeters

Prix très compétitifs pour un service au top, merci pour votre aide


THE LAST REQUESTS FOR A QUOTATION CONCERN

Property manager
Monthly billing for concierge services - January (2023-000088)
Spécialiste du nettoyage
Weekly office cleaning of January 2024 and Quarterly window cleaning
Property manager
Monthly billing for concierge services - December 2023 (2023-000077)

THESE SERVICES MAY ALSO INTEREST YOU