ONZE TOEZEGGINGEN

EEN BEHEERSINSTRUMENT EN EEN HELPDESK VAN HOGE KWALITEIT TEN DIENSTE VAN DE FREELANCERS

Alle offerten worden door middel van het platform van MYSPECIALIST opgesteld.

Dit IT-platform wordt ondersteund door onze helpdesk en heeft als doel uw aanvragen te volgen en het administratie en logistieke beheer van de freelancers te vergemakkelijken.

SNELLE OFFERTEN

Wacht niet meer weken voordat u uw offerte ontvangt. De freelancers streven ernaar om een charter na te volgen waarin de termijnen vastgesteld zijn voor elke stap. In geval van een afwijking, voert het platform de herinneringen automatisch uit.

GECONSIGNEERDE BETALINGEN

Wat de betaling van de werkzaamheden betreft, beveiligt MYSPECIALIST het bedrag van de werkzaamheden op een consignatierekening.

- Dit betekent voor u dat u de garantie heeft dat uw geld beveiligd is en enkel vrijgegeven zal worden na uw akkoord met de te uitvoeren dienstverlening. U hoeft niet langer een leverancier achter na te zitten die er met uw geld vandoor is gegaan!

- Dit betekent voor de freelancer dat hij gegarandeerd betaald wordt na afloop van een conforme verrichting.

CONCURRERENDE OFFERTEN

De 5-sterrenfreelancers die gedurende meerdere generaties in België actief zijn, hebben een goedgevulde orderportefeuille. Zij hoeven niet deel uit te maken van een netwerk zoals MYSPECIALIST.BE.

Het netwerk van MYSPECIALIST bestaat daarom voornamelijk uit buitenlanders (Fransen, Chilenen, Moldaviërs, Italianen, Marokkanen, Portugezen ….) die zich enkele maanden of jaren hebben gevestigd in België.

Zij beschikken niet over een netwerk dat goed in elkaar zit. MYSPECIALIST.BE is daarom voor hen een geweldige oplossing om klanten te vinden en de administratieve taken op een simpele manier te beheren.

Het is tegen deze achtergrond dat uw offerten worden berekend tegen concurrerende prijzen, terwijl ze geleverd worden door pro’s.

100% LEGAAL

Alle freelancers van het netwerk van MYSPECIALIST voldoen aan de volgende erkenningscriteria:

Correct beoordeeld zijn door klanten die zij hebben geholpen;

- Geregistreerd staan bij de Kruispuntbank;

- Toegang hebben tot het beroep voor de toevertrouwde opdrachten;

- Gedekt zijn door een professionele BA-verzekering.

OH NEEEE, VERLAAT U ONS ALWEER ?

Het spijt ons dat u niet gevonden heeft wat u zocht.

Wilt u dat wij voor u op zoek gaan ?

Meer informatie