Bent u op zoek naar een dienstverlening?

Myspecialist.be is de oplossing!

1. U vult gratis uw offerteaanvraag in op myspecialist.be/offerte

- Onze klantenservice zal dan uw aanvraag behandelen en de juiste zelfstandige vinden in ons netwerk die het beste aan uw aanvraag voldoet.
- Indien het een spoedgeval betreft, kunt u dit het beste aangeven in uw aanvraag op www.myspecialist.be/sos of direct bellen naar 0495 298 298 om nog binnen één uur geholpen te worden.

2. Een zelfstandige van het netwerk neemt contact met u op binnen 48 uur

Tijdens het telefonische gesprek vragen wij u om uw aanvraag zo goed mogelijk uit te leggen, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de prijsvork binnen uw budget ligt.

3. U maakt een afspraak met de zelfstandige

- Voor opdrachten die minder dan €200 bedragen, worden de werkzaamheden direct uitgevoerd en betaalt u de zelfstandige direct volgens het overeengekomen bedrag.
- Voor opdrachten die meer dan €200 bedragen, wordt er een offerte naar u verstuurd via het platform. Let erop dat de zelfstandige precies weet wat u van hem of haar verlangt. Dat maakt het makkelijker en voorkomt misverstanden.

4. De zelfstandige stuurt u de offerte door binnen 72 uur

Indien de offerte u niet bevalt, vragen wij u om de zelfstandige erover te verwittigen dat deze afwijkt van wat u had verwacht. Er is wellicht informatie over het hoofd gezien en de zelfstandige kan dat nog rechtzetten, zodat de offerte alsnog aan uw verwachtingen voldoet.

5. U aanvaardt de offerte en consigneert het bedrag aan Myspecialist

Op de tweede pagina van de offerte wordt u verzocht het bedrag van de offerte over te maken op de consignatierekening van Myspecialist. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw budget beveiligd is en heeft de zelfstandige de garantie dat hij of zij snel na de geleverde klus betaald zal worden.

6. De zelfstandige wordt ervan op de hoogte gebracht dat het bedrag van de offerte geconsigneerd werd en het werk wordt uitgevoerd.

Zodra de zelfstandige erover verwittigd wordt dat het budget van de offerte geconsigneerd werd, neemt deze contact op met u om de mogelijke datum te bevestigen die hij of zij voor ogen had om het werk uit te voeren.

7. Zodra u alles heeft afgerond, deelt u uw tevredenheid met Myspecialist

Uw beoordeling is essentieel voor de naamsbekendheid van de zelfstandige. Des te meer beoordelingen de zelfstandige heeft, des te meer cliënten hij zal ontvangen. Daarbij kunt u een promotiecode winnen door uw beoordeling te delen op sociale media.

8. Myspecialist betaalt de zelfstandige

De helpdesk en het Myspecialist-platform hebben de zelfstandige begeleid bij het administratieve, commerciële en financiële beheer gedurende de gehele ervaring die u met hen hebt doorgemaakt. Met ons beleeft u gegarandeerd een 5-sterrenervaring.

Wilt u uw activiteit graag registreren?

Myspecialist.be is de oplossing!

1. Meld u gratis aan op myspecialist.be/nl/job

Heeft u het veel te druk? Geen probleem: Onze klantenservice staat geheel voor u klaar via het nummer 0495 298 298 om uw aanmelding voor u uit te voeren.

2. Uw codeert de volledige gegevens van 2 cliënten die u hebt geholpen.

Bent u goed in wat u doet? Geweldig! Wij willen graag weten wat uw cliënten van u vinden. Vraag van tevoren aan uw cliënt of deze ermee akkoord gaat om u te sponseren, zodat ook u deel kunt uitmaken van hét 5-sterrennetwerk van Myspecialist voor top zelfstandigen. Vertel uw cliënt dat hij of zij een e-mail van myspecialist.be zal ontvangen met een evaluatieverzoek waarmee uw werk kan worden beoordeeld.

3. Uw cliënten verklaren dat u een zelfstandige bent die 5 sterren verdient

Goed gedaan, u staat op het punt om de oprichter van Myspecialist te ontmoeten.

4. Myspecialist erkent uw profiel na raadpleging van het Belgisch Staatsblad en uw toegang tot de uitoefening van het beroep

Verzamel al uw documentatie waarover u beschikt om ons te helpen uw profiel zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Wij zorgen voor uw reclame en vragen u daarom om het voor ons zo makkelijk mogelijk te maken.

5. U ontmoet de oprichter van Myspecialist die uw verwijzing in het netwerk bevestigt

Hierbij krijgt u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen over de werking van het platform.

6. U ontvangt alle informatie om uw backoffice te gebruiken

De backoffice werd bedacht om uw leven makkelijker te maken. Bij Myspecialist laat u het beste de administratie aan onze klantenservice over, waardoor u zich enkel op uw passie hoeft te focussen.

7. U zal in contact worden gebracht met een eerste cliënt die u nogmaals een positieve beoordeling geeft

Dit is uw eerste uitdaging, laat niets aan het toeval over en haal uw 5-sterrenbeoordeling binnen.

8. De backoffice helpt u met het dagelijkse beheer en daarnaast ontvangt u steeds meer cliënten

Leef uw passie dankzij de eenvoudigheid van Myspecialist.

Dank u !
NEEM CONTACT MET ONS OPNEMEN

0495 298 298

help@myspecialist.be

OH NEEEE, VERLAAT U ONS ALWEER ?

Het spijt ons dat u niet gevonden heeft wat u zocht.

Wilt u dat wij voor u op zoek gaan ?

Meer informatie